Welkom Bewonersorganisatie Onze wijk  
 Laatste nieuws
 Prikbord
 Colofon
 Links

 
PAASEIEREN ZOEKEN 1E PAASDAG

 NIEUWS ENERGIETRANSITIE IN DE STRIJP

 Buurtpreventie app/ BPT/ Zwerfafvalbrigade team De Strijp

 BEPLAKTE ENERGIEKASTEN

 VERSLAG en PRESENTATIES BEWONERSBIJEENKOMST 27 JUNI 2022

 HOE ZIET DE STRIJP ERUIT IN JAREN.

 HOE OMGAAN MET DE BUURTPREVENTIE APP

 AED IN DE WIJK

 DATA OM TE ONTHOUDEN en TE NOTEREN IN UW AGENDA.

 OVERHANGENDE BEPLANTING

 VERGADERINGEN BO DE STRIJP en DATA


PAASEIEREN ZOEKEN 1E PAASDAG   21-03-2024
Op zondag 1e paasdag 31 maart 2024 gaan we PAASEIEREN zoeken in het wijkpark in De Strijp. Ingangen: Lupinepad, Endezant, Lange Dreef en Watermunt/Siergaarde. Aanvang 14.00 uur. Einde: 15.00 uur. We gaan op zoek naar het GOUDEN EI. Daarnaast ook nog andere (prijs)eieren verstopt. Ook de Paashaas komt langs. Dus op de foto met de Paashaas!! Tot 1e Paasdag. Het bestuur.

NIEUWS ENERGIETRANSITIE IN DE STRIJP   18-03-2024
De presentatie van 12 maart 2024 is op te vragen via: bewonersorganisate@destrijp.net. Het bestuur. Informatie over de Werkgroep Energietransitie in De Strijp via 06-33812805.

Buurtpreventie app/ BPT/ Zwerfafvalbrigade team De Strijp   12-07-2023
Wilt u zich opgeven voor de Buurtpreventie app dan gaarne mailen naar: Bewonersorganisatie@destrijp.net of bellen 06-33812805. o.v.v. naam en 06 nummer Opgeven voor BuurtPreventieteam De Strijp en/of Zwerfafvalbrigade Team De Strijp. Dat kan ook via bovengenoemd. Het bestuur.

BEPLAKTE ENERGIEKASTEN   07-05-2023
In de wijk zijn diverse energiekasten, meeste van Stedin, beplakt met fraaie foto's van vroeger. Echter de opdruk is niet van plastic maar van een soort papier. Als men dus poster van bv poes is vermist daar met plakband op plakt beschadigt dit de opdruk. Bij wegtrekken neemt het plakband een deel van de opdruk mee. Dus verzoek geen posters op deze beplakte kasten aan te hangen. b.v.d Het bestuur.

VERSLAG en PRESENTATIES BEWONERSBIJEENKOMST 27 JUNI 2022   08-07-2022
https://destrijp.net/site/starnet/media/Verslag_van_de_bewonersbijeenkomst_De_strijp_van__27_juni_2022.pdf https://destrijp.net/site/starnet/media/presentatie_afvalstoffen.pdf https://destrijp.net/site/starnet/media/presentatie_energietransitie.pdf https://destrijp.net/site/starnet/media/presentatie_laadpalen.pdf https://destrijp.net/site/starnet/media/presentatie_steenbreek.pdf KopiŽren: CTRL C naar Google en dan CTRL V en dan Enter info 06 33812805

HOE ZIET DE STRIJP ERUIT IN JAREN.   02-02-2022
Interessante website: topografie Nederland door de jaren heen. Rijswijk en De Strijp zijn daarin natuurlijk ook heel interessant. https://www.topotijdreis.nl/kaart/1948/@139468,476977,10.77

HOE OMGAAN MET DE BUURTPREVENTIE APP   30-06-2022
HOE OMGAAN MET DE BUURTPREVENTIE APP DE STRIJP. De buurtapp is bedoeld voor bewoners van de wijk De Strijp. Men kan zich dus aanmelden bij de beheerder van deze App. Mensen van buiten De Strijp kunnen wij helaas niet toevoegen. Inmiddels zitten er al 255 mensen in de buurtapp en we hebben ruimte tot 255 mensen. Dus helaas kunnen we geen mensen van buiten de wijk toe gaan voegen. De app is bedoeld om elkaar te waarschuwen bij dreigend gevaar, bij diefstal/inbraak/auto-inbraken. Ook preventieve waarschuwingen omtrent verdachte personen of valse collecteurs. Belangrijk is wel dat bij spoed of heterdaadjes eerst de politie moet worden gebeld. Bij andere zaken zal de wijkagent (ook deelnemer in onze buurtapp) proberen te bemiddelen. Maar in eerste instantie zelf de politie bellen! Verder vragen wij de deelnemers om de meldingen in de buurtapp ter kennisgeving aan te nemen en alleen te reageren als u een waardevolle aanvulling of mededeling heeft. Liever geen duimpjes of bedankjes enz. Samen proberen we de wijk hiermee veilig te houden! Wilt u iets melden zoals: verloren sleutels, poes zoek enz.enz. of wat verkopen gebruik hiervoor dan Nextdoor. Hoop dat het zo duidelijk is. Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik dat graag. Jacob Schot de beheerder van de App. tel. 06-33812805. Opgeven via bewonersorganisatie@destrijp.net. Een inbraak voorkomen? Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844. Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u tips om een woninginbraak te voorkomen. Met vriendelijke groet, Burgernet Politieteam Rijswijk Telefoon: 0900-8844 Meer informatie: https://www.politie.nl/themas/woninginbraak.html

AED IN DE WIJK   05-02-2016
Sinds 28 januari 2016 heeft De Strijp ook een AED. Deze hangt naast de CIRKELflat. Adres Strijplaan 121. Links van de flat trapje af en daar hangt deze. Het bestuur.

DATA OM TE ONTHOUDEN en TE NOTEREN IN UW AGENDA.   30-06-2022
Hieronder DATA om te onthouden en te noteren in uw AGENDA:

-Vergaderingen Bewonersorganisatie De Strijp:
  woensdag  10 april 2024 , iedere 2e woensdag van de maand (m.u.v. juli en aug.)
  De vergaderingen (openbaar) van de BO De Strijp vinden plaats in gebouw Stervoorde, van Mooklaan 1 te Rijswijk. 
  Aanvang 20.00 uur. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar.
-

OVERHANGENDE BEPLANTING   30-06-2022
Op de bewonersbijeenkomst van 27 juni 2022 werd het verzoek geopperd dat mensen er gelieve op te letten dat er geen overhangende beplanting uit de voortuin op de stoep hangt. Dit belemmert dus de doorgang. Vooral voor mensen die niet goed kunnen zien en ook in het donker is dat vervelend. Dus verzoek aan een ieder hiermede rekening te houden. Nog steeds zie je helaas nog te veel overhangende beplanting, wat het trottoir versmald. Weet onze trottoirs zijn al niet te breed. Dus gaarne even kijken of uw beplanting goed hangt. Alvast bedankt voor uw medewerking. Het bestuur.

VERGADERINGEN BO DE STRIJP en DATA   30-06-2022
In Buurtnieuws De Strijp heeft u kunnen lezen dat de Bewonersorganisatie
maandelijks (op de tweede woensdag van de maand) vergadert in wijkcentrum Stervoorde.
De eerstvolgende vergadering is 10 april 2024 op woensdag . De vergaderingen zijn openbaar en heeft u iets te melden of gewoon belangstelling, u bent van harte welkom!!!
Tijdens de maanden juli en augustus  i.v.m. vakantie zijn er geen vergaderingen. Maar heeft u toch iets te melden dan kan dat via email: bewonersorganisatie@destrijp.net.top
© DeStrijp.net :: Paginadatum: 26-03-2024